Spizzi & Co

Italiaans
Nieuwstraat 64, Weesp, Noord Holland.
Zoek

Actie voor Bezorgen (1) BestelNu ReserveerNu BelNu

Openingstijden

  • Maandag 16:00 - 20:30
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 16:00 - 20:30
  • Donderdag 16:00 - 20:30
  • Vrijdag 12:00 - 20:30
  • Zaterdag 12:00 - 20:30
  • Zondag 16:00 - 20:30

Details

Trattoria Pizzeria Spizzi & Co is een klein stukje Italië in Weesp, waar je ‘op zijn Echt Italiaans’ kunt eten of je vers klaargemaakte eten kunt bestellen om mee naar huis te nemen. Adriano al een aantal jaar in Nederland hoewel met verschillende levenservaringen, wilde een Italiaanse Trattoria beginnen volgens zijn passie voor goed eten.

Hij mist in Nederland de Italiaanse eetcultuur van Pranzo (lunch) & Cena (diner). Hèt belangrijkste moment van de dag met een goede gewoonte, waarop ‘smakelijk eten’ en daar even aandacht en tijd voor te nemen met elkaar, die rust en voldoening brengt waarop je je dag weer kan vervolgen. Zoals de Romeinen en de Napolitanen zeggen: ‘La vita é troppo breve per mangiare e bere male!’ Het leven is te kort om niet lekker en goed te eten en te drinken. Adriano heeft een grote ervaring in organisatie en management en bereidt het deeg en maakt in de pizzeria de heerlijkste pizza’s en focaccia’s uit de oven. Hij maakt en bereidt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit Italië, de pasta’s, de arancini en fritti, tiramisu en veel ander lekkers, in zijn eigen Italiaanse keuken.

Het resultaat is een Trattoria Italiana, een kleine maar van goede tafel, waar u, de met liefde en passie gemaakte eenvoudige Italiaanse traditionele gerechten, kunt komen proeven. Benvenuti e Buon Appetito! Maak een keuze van de kaart, neem mee of schuif aan tafel in de Trattoria van Adriano in de Nieuwstraat 64.

0 Reviews

ReviewNu