Eten met smaak Veenendaal

Amerikaans
Verlaat 25, Veenendaal, Gelderland.
Bezorgkosten: €2.50,
Zoek

Actie voor Bezorgen (1) BestelNu BelNu

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag 16:00 - 21:00
  • Vrijdag 16:00 - 21:00
  • Zaterdag 16:00 - 21:00
  • Zondag 16:00 - 21:00

Details

Eten met Smaak is inmiddels 1 jaar actief op de markt van thuisbezorgd maaltijden. En we hebben al veel enthousiaste klanten mogen bedienen. Iedere dag komen er weer nieuwe klanten bij, daar zijn wij heel blij mee! Wij richten ons op een aantal pijlers die voor ons belangrijk zijn om u als klant op een juiste manier te kunnen bedienen.

Eten met Smaak

Lekker eten staat bij ons centraal. Onze koks zijn dagelijks bezig met het bereiden van onze heerlijke producten. Onze gerechten worden uitsluitend van verse ingrediënten en naar eigen receptuur bereid. Wij zijn continu bezig met het waarborgen van kwaliteit en smaak om u een zo lekker mogelijk gerecht te kunnen bezorgen.

Kwaliteit,

Lekker eten is natuurlijk niet mogelijk zonder goed op de kwaliteit van onze producten te letten. Onze kwaliteit begint dan ook bij de keuze van onze producten. Goede en verse producten is waar wij onze leveranciers op selecteren. Elk product heeft een eigen unieke afkomst, lokaal of soms juist van ver. Wij laten u graag kennis maken met authentieke smaken. Met veel zorg hebben wij bij deze producten de perfecte recepturen samengesteld. Zo kunnen wij u iedere keer voorzien van een maaltijd met dezelfde smaak en kwaliteit.

Verpakking

De verpakkingen die wij gebruiken zijn 100% gemaakt van natuurlijke grondstoffen, en volledig biologisch afbreekbaar. Onze verpakkingen zijn speciaal voor onze producten gekozen. De verpakking is afgestemd op het gerecht om de kwaliteit en uitstraling optimaal te maken.

Bezorging,

Onze chauffeurs werken altijd zo snel en secuur mogelijk om uw bestelling op het juiste moment bij u te kunnen bezorgen. Maar veiligheid en verkeersregels zijn natuurlijk belangrijker dan snelheid. Maar maakt u zich geen zorgen, door onze speciale verpakkingen en de juiste transport boxen blijft de temperatuur en kwaliteit van onze gerechten gewaarborgd. En kunt u genieten van onze heerlijke maaltijden bij u thuis! Wilt u Eten met Smaak thuis ervaren? Bestel dan snel, wij zien uw bestelling graag tegemoet! Tot snel!

0 Reviews

ReviewNu