Burgerij Rotterdam

Amerikaans
Botersloot 24B, Rotterdam, Zuid Holland.
Zoek

Actie voor Bezorgen (1) BestelNu BelNu

Openingstijden

  • Maandag 16:30 - 21:30
  • Dinsdag 16:30 - 21:30
  • Woensdag 16:30 - 21:30
  • Donderdag 16:30 - 21:30
  • Vrijdag 16:30 - 21:30
  • Zaterdag 16:30 - 21:30
  • Zondag 16:30 - 21:30

Details

BESTELLEN BIJ BURGERIJ ROTTERDAM

Al onze burgers zijn vers bereid, worden à-la-minute' gemalen en gebakken. We werken alleen met de beste ingrediënten, zonder toevoeging van versterkende extracten. Zo staan we garant voor een sappig stuk vlees, rechtstreeks van de grill. Seizoensgebonden producten met de juiste origine vormen de basis. Zo serveren we rundsvlees van het ras 'Blanc Bleu Belge', met veestapels vooral in Luxemburg, Henegouwen en West-Vlaanderen. Het lamsvlees is ofwel van Texelse schapen, ofwel Hollands Heidelam, volgens het seizoen. Lekker is goed.

Lekker, puur én smaakvol nog beter. Daarom werkt onze chef met een hoogstpersoonlijke kruidenmenging, elke keer weer anders, naargelang de burger die u kiest. Van de klassieke tot de meest innovatieve creaties: voor ieders smaak wat wils, hoe dan ook de 'Beste Burgers van 't Stad'. In de Burgerij geniet je van een eerlijk gerecht, met trots en plezier gemaakt!

Bestel je maaltijd van Burgerij Rotterdam bij Foodnu.nl

Het bestellen van je heerlijke burgers gaat gemakkelijk bij Foodnu.nl. Slechts een paar drukken op de knop en binnen de kortste keren staat jouw heerlijke burger op tafel:

·       Selecteer de gerechten die je vanavond wilt gaan eten

·       Vul je straatnaam, plaats en postcode in

·       Betaal via iDeal, of kies ervoor om contant aan de deur te betalen

·       Het eten wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd, met een gemiddelde bezorgtijd van slechts 29 minuten! Eet smakelijk!

 

0 Reviews

ReviewNu