Over ons

Zoek

Wij zijn FoodNu

Een eten-bestelsite voor zowel de consument als restaurants. 

Op het moment zijn er ruim 1000 restaurants bij FoodNu.nl, en dit worden er elke dag meer. Dat komt goed uit, want dagelijks komen er vele bestellingen binnen van hongerige klanten, die via ons platform bij onze netwerkrestaurants terecht kunnen. Het begon allemaal in 2015, toen er een opening in de markt kwam voor een goedkoop en gebruiksvriendelijk online platform. We zijn hier direct op ingesprongen, eerst met FoodNu Express daarna met FoodNu.nl. Sindsdien is het een kwestie van een paar simpele klikken hier en daar op onze site of mobiele app, en voila! Je eten wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd.

Het FoodNu team bestaat uit jonge, hardwerkende, toegewijde mensen die elke dag de hoofdmissie van FoodNu naleven. En, oh ja! De consument helpen om goedkoop en gebruiksvriendelijk online eten te bestellen, natuurlijk! Het hoofd van de ploeg is Selim Karaman. Hij zorgt ervoor dat het team zich vasthoudt aan deze missies en altijd werkt in het belang van onze klanten. Samen staan wij voor de veiligste, gemakkelijkste en meest voordelige oplossing - voor zowel de consument als de restaurants!

Ons plan
Op ons internetplatform kan er niet bestelt of gereserveerd worden, wel zorgen we op FoodNu.nl dat klanten doorverwezen worden naar de restaurants bij hun in de directe omgeving. Doordat wij al onze deelnemers de ruimte geven om zich goed te presenteren op dit platform, krijgt de bezoeker de mogelijkheid om kennis te nemen van jouw restaurant. Gebruik te maken van de actie of kortingscode, en bestellen of reserveren op uw website.

Daarvoor hebben wij de volgende ‘knoppen’ gemaakt, waar je een keuze uit kunt maken:
• BestelNu: om direct online eten te bestellen;
• KortingNu: kortingscodes voor online en offline gebruik;
• BelNu: voor als jouw klant direct telefonisch contact wil;
• ReserveerNu: online een tafel reserveren in het restaurant.

Zo kan je jouw eigen profiel pagina aanvullen aan de service die jij biedt. Dus iedereen met een eigen eten bestelwebsite of reserveringssysteem kan zich moeiteloos bij ons aansluiten en maakt zo veel meer kans om nieuwe klanten aan te trekken.

Iedereen zijn eigen omzet
FoodNu.nl is van mening dat iedereen recht heeft op zijn eigen verdiensten. Daarom berekenen wij voor bestellingen of reserveringen die je krijgt via ons platform geen commissie!

Een win win situatie dus, voor iedereen!
Wie zich bij ons aansluit is altijd beter af. Of het nu gaat om meer klanten te trekken in het restaurant, of op de bestelsysteem. Met een vast bedrag per jaar heb je meteen een enorm aantal potentiële klanten erbij op je eigen website.

Commissie, daar doen wij niet aan. Simpel!

Het doel van FoodNu is dat de horeca meer bestellingen kan ontvangen, zonder hier commissie over te hoeven betalen.  

 

"Samen zijn we sterk"

Wie zich bij ons aansluit, is altijd beter af. Door een bescheiden bedrag per maand aan contributie uit te geven neemt u ook deel aan dit unieke concept. Concurrentie hoeft u niet te duchten, want, hoe meer restaurants zich bij ons aansluiten, hoe groter het succes!